Ciasteczka Reniferowe
Ciasteczka reniferowe to amerykański deser. Ten przepis zawiera 18 porcji z 345 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, rozpalone do czerwoności cukierki, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasteczka Reniferowe, Bezmleczne Ciasteczka Reniferowe, oraz Chow Reniferów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia A 13x9-w. blacha do pieczenia z folią, pozwalając, aby końce rozciągały się po bokach; folia tłuszczowa. W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić.
W dużej misce ubij jajka, cukier i sól. Dodaj mieszankę wanilii i czekolady. Stopniowo dodawaj mąkę, dobrze mieszając.
Rozłóż na przygotowanej patelni.
Piec 25-30 minut lub do momentu, gdy brownie zacznie odrywać się od boków patelni. Ostudzić całkowicie na patelni na ruszcie.
Podnoszenie folią, Usuń brownie z patelni.
Rozłóż lukier na wierzchu.
Pokrój na 12 kwadratów; pokrój kwadraty w trójkąty. Dołącz cukierki i precle, aby zrobić twarze reniferów.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry,Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.