Ciasteczka orzechowe
Przepis Drop Nut Cookies można przygotować w około 45 minut . Ten przepis jest dla 36 osób. Jedna porcja zawiera 203 kalorie , 2 g białka i 7 g tłuszczu . Za 18 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, jajek, orzechów włoskich i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako deser. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Drop Sugar Cookies , Lemon Drop Cookies i Lemon Drop Jello Shots, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Dodaj jajka i ubijaj przez 2 minuty. Ubij wanilię, sól, kwaśne mleko, mąkę, krem z kamienia winnego, sodę oczyszczoną i cynamon. Wymieszaj z posiekanymi orzechami włoskimi. Ułóż ciasteczka w odstępach 3 cali na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 minut. Można dodać pokrojone daktyle dla dodatkowego smaku.