Ciasteczka na patyku

Ciasteczka na patyku
Ciasteczka na patyku to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dekoracje: kolorowy cukier, patyczki lizaka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Ciasteczka na patyku, Ciasteczka na patyku, oraz Ciasteczka Miętowe W Sztyfcie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 5 minut lub do kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać żółtka i wanilię, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
3
Połączyć mąkę i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Rozwałkuj ciasto na grubość 3/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Wytnij pożądane kształty za pomocą ulubionych sezonowych frezów; umieść na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia, umożliwiając miejsce na Laski rzemieślnicze. Włóż 1 patyczek rzemieślniczy na dno każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 16 minut lub aż brzegi będą złote. (Czas pieczenia może się różnić w zależności od kształtów i rozmiarów ciasteczek.) Ostudzić 5 minut na blachach do pieczenia. Wsuń metalową szpatułkę pod ciasteczka, aby poluzować; całkowicie ostudzić na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
7
Rozłóż dużą ilość łatwego lukier mikrofalowy, w którym każdy kij i ciastko są połączone, aby zapewnić stabilność.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
8
Pozostawić do wyschnięcia około 30 minut.
9
Rozprowadź cienką warstwę łatwego lukru mikrofalowego na przedniej stronie każdego ciastka i posyp pożądanymi dekoracjami przed wyschnięciem lukru; następnie całkowicie wysusz. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
10
Ciasteczka czekoladowe na patyku: zmniejsz mąkę uniwersalną do 1 3/4 szklanki i dodaj 1/2 szklanki niesłodzonego kakao. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Ciasteczka CzekoladoweCiasteczka Czekoladowe
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
11
Uwaga: nie zastępuj schłodzonego ciasta ciastkarskiego tym przepisem. Zawiera zakwaszanie i ma tendencję do rozprzestrzeniania się podczas pieczenia, zniekształcając kształty ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn