Morelowe ciasteczka Beatrice Savitz mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sałatka Beatrice, Ciasteczka Z Herbatą Morelową, oraz Warstwowe Ciasteczka Morelowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W małym rondlu umieść morele, sok z cytryny, biały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cukier Granulowany
Morela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć morele. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż owoce będą miękkie. Posiekaj grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Owoce
Woda
4
Mąkę, płatki owsiane i brązowy cukier przesiać razem. Roztopić masło lub margarynę na małym ogniu i wymieszać z mieszaniną mąki. Umieścić 2/3 tej mieszaniny do 8 x 8 cala smarowane patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Płatki Owsiane
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Rozprowadzić mieszaninę moreli na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego