Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe
Miętowe ciasteczka czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę pokryte kremowe miętówki, półsłodkie czekolady, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Arkusze cookie linii z folii aluminiowej lub pieczenia pergaminu.
Czekoladki i miętówki posiekać.
Umieść czekoladki i miętówki w górnej części podwójnego kotła na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj, aż się roztopi i odstaw na bok.
W dużej misce, ubić masło do miękkości.
Dodać wanilię i cukier i dobrze wymieszać. Ubić jajka po kolei. Wymieszać z roztopioną czekoladą. Mąkę, kakao i sodę oczyszczoną przesiać razem.
Dodać do mieszaniny i mieszać aż do dobrze wymieszane. Upuść przez łyżkę co najmniej 2 cale od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 15 do 18 minut, aż lekko kolorowe.
Ostudzić na stojakach z drutu.