Ciasteczka Migdałowe Na Patelni
Ciasteczka migdałowe na patelni mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 167 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, migdały, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Migdałowe Ciasto Na Patelni, Patelnia Migdałowe Kruche, oraz Ciasteczka migdałowe bez jaj | easy Almond cookie.
Instrukcje
Linia Dolna i boki 10-calowy żaroodporne patelni z folii aluminiowej heavy-duty, pozwalając krawędzie zwisają 2 do 3 cali; naciśnij zwis na zewnątrz patelni. Odstawić.
Pierwsze 6 składników ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Naciśnij na przygotowaną patelnię; posypać migdałami i dodatkowym cukrem.
Piec w 350 przez 35 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na patelni na stojaku drucianym.
Zdjąć z patelni i odkleić folię.
Wytnij okrągłym kutrem o średnicy 1 1/4 cala; umieść w mini papierowych wkładkach do muffinek. (Rezerwa ozdób na przekąski.)