Ciasteczka migdałowo-czekoladowo-kokosowe II
Przepis na ciasteczka migdałowe z czekoladą i kokosem II można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 48 osób. Ten deser ma 349 kalorii , 5 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup sól, półsłodkie kawałki czekolady, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 41% , to danie jest solidne. Wypróbuj Coconut Chocolate Almond Football Snack Mix , No-bake Toasted Coconut Chocolate Cake with Chocolate Macaroon Cookies i Almond and Coconut Cream Fruit Cake, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj blachy do ciastek.
W dużej misce ubij masło, biały cukier i brązowy cukier, aż będą gładkie. Wbijaj jajka, jedno po drugim, a następnie wmieszaj wanilię.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, wmieszaj do kremowej mieszanki, aż dobrze się połączą. Na koniec dodaj kawałki czekolady, kokos i migdały. Nakładaj zaokrąglonymi łyżkami na przygotowane blachy do ciastek.
Piecz przez 8 do 10 minut w rozgrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia na 5 minut przed wyjęciem na kratkę, aby całkowicie ostygły.