Ciasteczka Limonkowo-Kukurydziane
Ciasteczka limonkowo-kukurydziane to Wegetariańskie przepis na 120 porcji. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu z wanilii, skórki z limonki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 6%. Spróbuj Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą, Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą, oraz Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć z mąką kukurydzianą. Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajko i kolejne 3 składniki, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i schłodzić ciasto 1 godzinę.
Uformuj ciasto na 12-calowy kłodę za pomocą papieru woskowego. Owinąć szczelnie w folię i schłodzić 8 godzin.
Pokroić dziennik w plastry o grubości 1/4 cala.
Umieść 1 cal od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec 12 minut lub do zestawu.
Przenieść do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 15 minut).
Czekoladowo-pomarańczowe ciasteczka kukurydziane: Zastąp skórkę pomarańczową i świeży sok pomarańczowy skórką z limonki i sokiem.
Mżawka 1/4 szklanki roztopione półsłodkie kromki czekolady na schłodzone ciasteczka.