Ciasteczka Kokosowo-Owsiane Koronkowe
Kokosowe ciasteczka owsiane koronkowe to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką czekoladę, masło, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasteczka Kokosowo-Owsiane Koronkowe, Ciasteczka Owsiane Koronkowe, oraz Ciasteczka Owsiane Koronkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z wkładkami nonstick.
Roztopić masło z brązowym cukrem i solą w metalowej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z kokosem, owsem i mąką, aż się połączy.
Wyjmij garnek z ognia, ale trzymaj ciasto ciepłe nad garnkiem (dzięki czemu ciasto jest łatwiejsze do rozłożenia).
Upuść zaokrąglone łyżeczki ciasta co najmniej 3 1/2 cala od siebie na 1 blasze do pieczenia i rozprowadzić każdy do około 2 cali z przesuniętą łopatką lub z tyłu łyżki.
Piec, aż ciasteczka są bulgotanie i złoty kolor, 8 do 12 protokół. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku, aż firma, 3 do 4 minut, a następnie przenieść ciasteczka do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Formować i piec więcej ciastek na drugiej blasze do pieczenia (wytrzeć wkładki czyste i chłodne między partiami).
Lekko ostudzić roztopione czekoladki.
Przenieść każdy do zamykanej torby i wyciąć otwór 1/16 cala w rogu każdej torby. Umieść schłodzone ciasteczka na wyłożonej pergaminem tacy, która zmieści się w zamrażarce, a następnie ozdobnie polej czekoladki ciastkami. Zamrozić 2 do 3 minut, aby ustawić czekoladę, a następnie ostrożnie usunąć ciasteczka z pergaminu.
Ciasteczka przechowywać, warstwowe między pergaminem w hermetycznym pojemniku, w chłodnej temperaturze pokojowej 1 tydzień.