Przegrzebki w sosie szampańskim

Przegrzebki w sosie szampańskim
Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, estragonu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przegrzebki z porami w sosie szampańskim, Stek i przegrzebki z sosem szampańsko-maślanym, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać grzyby i szalotki do patelni; smażyć 3 minuty lub aż płyn odparuje i grzyby ciemnieją. Wymieszać w szampanie, musztarda, sól, i estragon, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
6
Podawać z przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn