Przegrzebki w sosie szampańskim
Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, estragonu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przegrzebki z porami w sosie szampańskim, Stek i przegrzebki z sosem szampańsko-maślanym, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać grzyby i szalotki do patelni; smażyć 3 minuty lub aż płyn odparuje i grzyby ciemnieją. Wymieszać w szampanie, musztarda, sól, i estragon, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.