Ciasteczka kokosowe z twarogiem cytrynowym i malinami
Need a deser wegetariański? Ciasteczka kokosowe z twarogiem cytrynowym i malinami mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon ricotta Pancakes z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami, Pavlova Z Malinami I Twarogiem Cytrynowym, oraz Naleśniki z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż Kokosowe równomiernie na blasze do pieczenia i piec aż złoty kolor, 3 do 5 protokół. Odstawić.
Podnieść temperaturę piekarnika do 35
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Beat w jajku, kokos, i mleka, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Owinąć ciasto w folię i schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godzinę i do 3 dni.
Rozpakuj ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 cala.
Cut z 3-lub 4-calowy kwiat w kształcie lub okrągły foremka do ciastek i umieścić ciasteczka nieco od siebie na masle lub pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka, aż krawędzie są złote, 10 do 14 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia.
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać ciasteczka w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Każde ciastko ułożyć łyżką twarogu cytrynowego i kilkoma malinami.
Lemon curd. W żaroodpornej misce ubij razem 3 jajka, 1/2 szklanki świeżego soku z cytryny i 3/4 szklanki cukru, aż do dobrze wymieszanego. Ustaw na patelni delikatnie gotującej się wody i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina zacznie wyraźnie gęstnieć, od 5 do 8 minut.
Natychmiast wyjąć z ognia i wymieszać 3 łyżki masła, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca. Przykryć miskę arkuszem folii dociskanej do powierzchni twarogu i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 30 minut.