Ciasteczka Katedralne
Cathedral Cookies jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 162 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, kokosa, półsłodkich kawałków czekolady i orzechów pekan. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 12%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasteczka Okna Katedry, Bez Pieczenia Fudgy Peppermint Cathedral Cookies, oraz Żelatyna Okna Katedralnego.
Instrukcje
W ciężkim rondlu rozpuść kawałki czekolady i masło na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wmieszaj niewielką ilość do jajka, a następnie włóż wszystko na patelnię. Gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 2 minuty.
Wlać do miski; ostudzić przez 15 minut. Delikatnie wymieszaj Pianki i orzechy. Schłodź przez 30 minut.
Na arkuszu woskowanego papieru uformuj ciasto W 1-1 / 2 cala.- dziennik średnicy.
Połóż kokos na innym arkuszu woskowanego papieru. Delikatnie zwiń kłodę nad kokosem, aby pokryć boki. Owinąć mocno, skręcając końce, aby uszczelnić.
Zamrozić na 4 godziny lub na noc.
Pokroić na 1/4 cala. plastry. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.