Ciasteczka i Fondue czekoladowo-malinowe
Ciasteczka i Fondue czekoladowo-malinowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 33 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, owoce i pianki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 215 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Fondue Czekoladowo-Malinowe, Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin, oraz Czekoladowe Karmelowe Malinowe Fondue.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 8-calowej lub 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania lub skracaniem. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku 49 kwadratów pokrój w 7 rzędów po 7 rzędów.
W misce do mikrofalówki, wymieszać lukier i konfitury. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na wysokości około 20 sekund lub do momentu, gdy mieszanina może być mieszana gładko.
Wlać do garnka do fondue. Utrzymuj ciepło na małym ogniu i podawaj w ciągu 1 godziny.
Ciasteczka i owoce z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue.