Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym (najlepsze na świecie!)
Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym (najlepsze na świecie!) wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 2261 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, zmielony imbir, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym (najlepsze na świecie!), Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i imbir ubić razem w misce. Ubij 1 szklankę masła, biały cukier, brązowy cukier, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i jajko mikserem elektrycznym w oddzielnej dużej misce, ubijając, aż mieszanina będzie gładka. Beat w puree z dyni. Stopniowo mieszaj suche składniki w mieszaninę dyni. Ciasto będzie wilgotne.
Łyżka ciasto przez łyżeczki do herbaty około 2 cale od siebie na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są lekko rumiane, 10 do 12 protokół.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przez około 5 minut na arkuszach przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na woskowanym papierze.
Beat twarogu, 1/4 szklanki masła, i 1 łyżeczka ekstraktu wanilii w misce z mikserem elektrycznym, aż miękkie i kremowe. Ubić w cukrze cukierniczym, około 1/2 szklanki na raz, aż lukier będzie gładki i smarowalny. Mrożone ciasteczka z lukrem serowym.