Ciasteczka dyniowe z lukrem serowym
Ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym to deser, który serwuje 24. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. 467 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Mieszanka masła, serek, przyprawa pumpkin pie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Babeczki Dyniowe Z Lukrem Serowym, Babeczki dyniowe z lukrem serowo-pomarańczowym, oraz Babeczki z dyni bananowej z lukrem serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (175C).
Krem, masło, cukier biały i dynia.
Dodać jajka i dobrze wymieszać.
Przesiać razem sodę oczyszczoną, przyprawę Pumpkin pie, sól i mąkę.
Dodaj do mieszaniny dyni i dobrze wymieszać.
Upuść z łyżki na pergaminową blachę ciastek.
Serek śmietankowy wymieszać z masłem, cukrem cukierniczym, ekstraktem waniliowym i mlekiem w misce.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 5-10 sekund.
Łyżki mżawki na schłodzone ciasteczka i wygładzić z tyłu łyżką lub łopatką.