Ciasteczka dyniowe z białą czekoladą mogą być właśnie tym deserem, którego szukasz. Za 38 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 190 kalorii. Ten przepis służy 36 osobom. Jeśli masz pod ręką kawałki czekolady, brązowy cukier, orzechy pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis polubiło 303 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to ciasteczka dyniowe z białą czekoladą, ciasteczka dyniowe z białą czekoladą i ciasteczka dyniowe z białą czekoladą.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę, przyprawę do ciasta dyniowego i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
O Cukrze Cukierniczym
Skórka Z 1 Pomarańczy (usuń Biały Rdzeń)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szybko Rosnące Suche Drożdże
Ciasto Na Pizzę Białe Lub Pełnoziarniste
2
W średniej misce, z mikserem elektrycznym, utrzyj masło i cukier. Ubij puree z ciasta dyniowego. Wbić jajka i wanilię. Ubijaj mieszaninę mąki, aż się połączy. Wymieszaj białą czekoladę i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
(oryginalny Smak)
3-1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego
Opcjonalnie Wiórki Czekoladowe I Dodatkowy Cukier Cukierniczy
Ciasteczka można łączyć z kremowym sherry, maderą i prosecco. Słodkie, musujące Prosecco nie przytłacza prostego cukru i kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia korzenne ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie komponują się z ciasteczkami z orzechami. Totus Tuus Cava z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava charakteryzuje się jasnymi aromatami brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej z nutą lukrecji. Wino jest skoncentrowane, wyczuwalne i gęste w ustach, o soczystym, kamienistym charakterze z aromatami cytrusów, pestek i anyżu. W ustach ukazuje bogactwo i żywotność, a jasny finisz jest długi.