Ciasteczka dyniowe VII
Pumpkin Cookies VII to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, lukier z serem śmietankowym, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, Pumpkin Spice Sugar Cookies with Pumpkin Buttercream Frosting, oraz Wyznanie # 89: jestem na dyniowym szaleństwie ... dyniowe ciasteczka owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietany razem masło o Smaku skrócenie i cukier. Ubić jajko i wanilię, a następnie wymieszać z puree z dyni.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i waniliowy pudding instant mix; stopniowo mieszać do mieszaniny dyni.
Zwiń w kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść je 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszach ciastek.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje na brzegach. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukier z serem śmietankowym lukier.