Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Ciasteczka czekoladowo-miętowe wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 38. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz margarynę, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Kora Miętowa I Czekoladowe Masło Orzechowe B, Miętowe Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą, oraz Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie kremowa; stopniowo dodawać cukier i Środek słodzący, dobrze ubijając.
Dodać substytut jajka i wanilię; dobrze ubić.
Mąkę połączyć z 4 składnikami.
Dodać do mieszaniny margaryny, mieszając aż do wymieszania. Wymieszać zmiażdżone cukierki. Upuść ciasto na poziome łyżki stołowe na papier woskowy.
Rozwałkować w kulki; umieścić kulki, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Spłaszczyć kulki widelcem.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.