Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek czekoladowo-miętowych. Ten przepis służy 42. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, kakao w proszku i sól ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić ekstrakt z mięty pieprzowej i ekstrakt z wanilii. Ubić w cukrze w 3 dodatkach.
Dodać jajko i ubić do wymieszania.
Dodajemy suche składniki i ubijamy aż do wymieszania (ciasto będzie lepkie).
Podzielić ciasto między 2 arkusze folii. Używając plastikowej folii jako pomocy, uformuj ciasto na każdym z nich w kłódkę o średnicy 2 cali. Owinąć plastikiem i przechowywać w lodówce ciasto, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Pozycja 1 stojak w środku i 1 stojak w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Rozwiń dzienniki ciasta cookie; zwiń krótko na powierzchni roboczej, aby utworzyć gładkie okrągłe dzienniki.
Przetnij kłody w poprzek na okrągłe okrągłe o grubości 1/4 cala.
Umieścić rundy na przygotowanych blach do pieczenia, odstępy 1 cal od siebie.
Piec ciasteczka, aż wierzchołki i krawędzie są suche w dotyku, o 15 protokół.
Blachy do pieczenia przenieść z ciasteczkami do stojaków; całkowicie ostudzić. Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka.
Zdjąć z wody. Ostudzić roztopioną czekoladę, aż lekko zgęstnieje, ale nadal wylewać, o 10 protokół. Zanurz widelec w roztopionej czekoladzie, a następnie Machaj widelcem tam iz powrotem nad ciasteczkami, skropiąc roztopioną czekoladę gęsto nad ciasteczkami w zygzakowaty wzór. Przechowywać w lodówce ciasteczka na blach do pieczenia, aż czekolada jest ustawiona, o 10 protokół. (Ciasteczka mogą być wykonane 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku między arkuszami papieru pergaminowego lub papieru woskowanego.)