Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe
Ciasteczka czekoladowo-migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, masło, blanszowane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Migdałowe Ciasteczka Czekoladowe, Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe, oraz Czekoladowe Migdałowe Ciasteczka Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 3 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub do puszystego.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z kęsami czekoladowymi. Kształt na 1-calowe kulki i umieścić na nieczystych blach do pieczenia. Wciśnij migdał na środku każdego ciastka.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut. Ostudzić na blachach do pieczenia 1 minutę.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.