Ciasteczka Czekoladowo-Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek czekoladowo-kokosowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, płatki kokosowe, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!), No-bake tosty ciasto kokosowo-czekoladowe z czekoladowymi ciasteczkami Makaronikowymi, oraz Coconut pecans chocolate Chocolate Chip cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przykryj 2 tace arkuszowe papierem do pieczenia.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce.
Dodać masło i cukry do dużej miski i ubić mikserem elektrycznym ręcznym, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół.
Dodaj wanilię i jajko i beat aż włączone.
Dodać mieszaninę mąki w krokach, ubijając, aż dobrze połączone. Krótko ubić w płatki kokosowe, chipsy czekoladowe i pekan, aż wymieszane. Używając rąk, rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i upuść 8 na tacę z arkuszami, pozostawiając 2 1/2 cala przestrzeni między nimi. Lekko je spłaszczyć.
Ostudzić na tacy arkusza 5 minut.