Ciasteczka Czekoladowe / Kanapki Z Ciasteczkami
Chocolate Chip Cookies / kanapki cookie może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 36 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, bob młyn do pieczenia mąki, guma ksantanowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowe / Kanapki Z Ciasteczkami, Płatki Owsiane Ciasteczka Krem Czekoladowe Ciasteczka Kanapki, oraz Chocolate Chip s ' more cookie Sandwiches.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 163°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W średniej misce wymieszaj olej, mus jabłkowy, sól, waniliowy i odparowany sok z trzciny cukrowej. W innej średniej misce wymieszać mąkę, mączkę lnianą, sodę oczyszczoną i gumę ksantanową. Używając gumowej szpatułki, ostrożnie dodaj suche składniki do mokrej mieszaniny i mieszaj, aż powstanie ziarniste ciasto. Delikatnie złożyć w czekoladowe chipsy tylko do momentu, gdy są one równomiernie rozłożone przez ciasto.
Za pomocą melona baller, miarka ciasto na przygotowanych blach do pieczenia, rozstaw porcje 1 cal od siebie. Delikatnie przyciśnij każdą piętą dłoni, aby pomóc im się rozprzestrzenić.
Piec ciasteczka na środkowej półce przez 15 minut, obracając arkusze o 180 stopni po 9 minutach. Gotowe ciasteczka będą ostre na krawędziach i miękkie w środku.
Pozostaw ciasteczka na prześcieradłach przez 10 minut, a następnie przenieś je do stojaka z drutu i ostudź całkowicie przed przykryciem. Przechowywać ciasteczka w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
From Babycakes by Erin McKenna, (C) 2009