Ciasteczka czekoladowe Entenmann
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka czekoladowe Entenmann. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, mocno brązowy cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka Entenmanna, Ciasto czekoladowe Entenmann, oraz Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wyłożyć kilka blach do pieczenia papierem do pieczenia.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól do małej miski i wymieszać. Odstawić.
W innej misce, beat masło, brązowy cukier, cukier biały, i ekstrakt waniliowy, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, dokładnie ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać mieszaninę mąki aż do połączenia. Wymieszać w czekoladowe chipsy i orzechy (opcjonalnie).
Upuść ciasto cookie przez zaokrąglone łyżki na przygotowanych blach do pieczenia o 3-cale od siebie.
Piec przez około 10 minut, lub do lekko rumiane na brzegach.
Odstawić na blasze do pieczenia przez 2 minuty, a następnie wyjąć do drutu chłodzenia stojaków do całkowitego ostygnięcia.