Ciasteczka Czarno-Białe Pająki

Ciasteczka Black & White Spider mogą być właśnie tym przepisem bez nabiału , którego szukałeś. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 213 kalorii . Ten przepis jest na 30 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciepłej wody, syropu kukurydzianego, ekstraktu waniliowego i czekolady. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Ciasteczka Brownie z Białej Czekolady, Cukierków Kukurydzianych M&M , Ciasteczka z Białej Czekolady, Żurawiny i Orzechów Macadamia oraz Ciasteczka z Białej Czekolady Mocha są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę do ciasta, jajka i wodę; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty.
Nakładaj łyżką stołową porcję porcji w odstępach 3 cali na natłuszczone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, aż brzegi zaczną brązowieć. Ostudzić przez 2 minuty przed wyjęciem na kratkę, aby całkowicie ostygło.
Aby przygotować lukier, w dużym, ciężkim rondlu wymieszaj wodę z syropem kukurydzianym; doprowadź do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia, dodać cukier puder i wanilię, ubijać do uzyskania gładkiej masy.
W małej misce nadającej się do mikrofalówki rozpuść czekoladę. Wymieszaj z 1 szklanką lukru i 1 łyżką ciepłej wody, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. (Lukry zgęstnieją w miarę odstania; w razie potrzeby dodawaj więcej wody, 1 łyżeczkę na raz, aby je rozrzedzić.)
Nałóż łyżką lukier czekoladowy na połowę każdego ciasteczka; rozprowadź równomiernie. Nałóż łyżką lukier waniliowy na pozostałą połowę ciasteczek; rozprowadź równomiernie.
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torebki; włóż okrągłą końcówkę do ciasta nr 2. Napełnij torebkę pozostałym lukrem waniliowym; wyciśnij pajęczynę na czekoladowej połowie każdego ciasteczka.
Używając innego woreczka, wyciśnij pająki na ciasteczka pokryte resztą polewy czekoladowej.
Pozostawić do stężenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.