Ciasteczka Czarno-Białe Pająki

Ciasteczka Czarno-Białe Pająki
Ciasteczka Black & White Spider mogą być właśnie tym przepisem bez nabiału , którego szukałeś. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 213 kalorii . Ten przepis jest na 30 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciepłej wody, syropu kukurydzianego, ekstraktu waniliowego i czekolady. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Ciasteczka Brownie z Białej Czekolady, Cukierków Kukurydzianych M&M , Ciasteczka z Białej Czekolady, Żurawiny i Orzechów Macadamia oraz Ciasteczka z Białej Czekolady Mocha są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieszankę do ciasta, jajka i wodę; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Nakładaj łyżką stołową porcję porcji w odstępach 3 cali na natłuszczone blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, aż brzegi zaczną brązowieć. Ostudzić przez 2 minuty przed wyjęciem na kratkę, aby całkowicie ostygło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Aby przygotować lukier, w dużym, ciężkim rondlu wymieszaj wodę z syropem kukurydzianym; doprowadź do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia, dodać cukier puder i wanilię, ubijać do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
W małej misce nadającej się do mikrofalówki rozpuść czekoladę. Wymieszaj z 1 szklanką lukru i 1 łyżką ciepłej wody, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. (Lukry zgęstnieją w miarę odstania; w razie potrzeby dodawaj więcej wody, 1 łyżeczkę na raz, aby je rozrzedzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Nałóż łyżką lukier czekoladowy na połowę każdego ciasteczka; rozprowadź równomiernie. Nałóż łyżką lukier waniliowy na pozostałą połowę ciasteczek; rozprowadź równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
8
Pozostawić do stężenia.
9
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torebki; włóż okrągłą końcówkę do ciasta nr 2. Napełnij torebkę pozostałym lukrem waniliowym; wyciśnij pajęczynę na czekoladowej połowie każdego ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
10
Używając innego woreczka, wyciśnij pająki na ciasteczka pokryte resztą polewy czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
11
Pozostawić do stężenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeHalloween
Magazyn