Ciasteczka Cukrowe Z Monogramem
Monogramowane ciasteczka z cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 136 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Monogramem, Monogrammed Jumbo Brownies, oraz Babeczki Wypełnione Kremem Z Monogramem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce zmiksować cukier i masło, następnie wymieszać z jajkiem oraz ekstraktami z wanilii i migdałów. W innej misce, wymieszać mąkę, soda oczyszczona, i śmietana tarter; wymieszać suche składniki do śmietany mieszaniny, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin, lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Schłodzone ciasto podzielić na pół i rozwałkować na lekko posypanej mąką ściereczce do grubości 1/4 cala. Lekko posmarować niektóre blachy do pieczenia.
Ciasto pokroić w foremkę z mąką, posypać cukrem.
Przenieść ciasteczka do przygotowanych arkuszy i piec przez 9 minut.
W średniej misce połączyć białka, cukier i śmietanę tarter. Beat z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Zwiększenie prędkości miksera do wysokiej, i pokonać 8 do 10 minut, lub aż mieszanina posiada szczyt. Przykryć wilgotną szmatką, gdy nie jest używana. Oddzielić na miski i dodać barwnik spożywczy, w razie potrzeby.
* OSTRZEŻENIE O SUROWYM JAJKU
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj
Ze względu na niewielkie ryzyko wystąpienia salmonelli lub innych chorób przenoszonych przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką.