Ciasteczka Bezowe Nadziewane Czekoladą

Ciasteczka Bezowe Nadziewane Czekoladą
Ciasteczka bezowe Nadziewane czekoladą to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Ten deser ma 64 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka białek, cukier puder, śmietana z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasteczka Bezowe Z Makaronem Wypełnione Kremem, Cytrynowe ciasteczka z nadzieniem bezowym Gingersnap Snowflake, oraz Bezy Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż powstanie sztywny szczyt i cukier rozpuści się (2 do 4 minut). Wymieszać 1/2 łyżeczki wanilii i posiekanych orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek wyłożone folią aluminiową. Zanurz palec w 1 łyżce cukru pudru i zrób wgłębienie w środku każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieść w piekarniku i natychmiast wyłącz piekarnik. Nie otwieraj drzwi przez co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie obrać ciasteczka z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć masło, kakao i pół na pół w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
8
Dodać 2 1/4 szklanki cukru pudru i dobrze ubić mikserem elektrycznym. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Tuż przed podaniem wlej mieszankę kakaową (za pomocą woreczka z gwiazdką) w wgłębienie każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn