Ciasteczka Bezowe Nadziewane Czekoladą
Ciasteczka bezowe Nadziewane czekoladą to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Ten deser ma 64 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka białek, cukier puder, śmietana z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasteczka Bezowe Z Makaronem Wypełnione Kremem, Cytrynowe ciasteczka z nadzieniem bezowym Gingersnap Snowflake, oraz Bezy Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż powstanie sztywny szczyt i cukier rozpuści się (2 do 4 minut). Wymieszać 1/2 łyżeczki wanilii i posiekanych orzechów pekan.
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek wyłożone folią aluminiową. Zanurz palec w 1 łyżce cukru pudru i zrób wgłębienie w środku każdego ciastka.
Umieść w piekarniku i natychmiast wyłącz piekarnik. Nie otwieraj drzwi przez co najmniej 8 godzin.
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie obrać ciasteczka z folii.
Połączyć masło, kakao i pół na pół w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Dodać 2 1/4 szklanki cukru pudru i dobrze ubić mikserem elektrycznym. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii.
Tuż przed podaniem wlej mieszankę kakaową (za pomocą woreczka z gwiazdką) w wgłębienie każdego ciastka.