Ciastka z tuńczykiem to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka marchwi, ser mozza-Cheddar, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Z Tuńczykiem, oraz Ciasta Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki wymieszać. Przechowywać w lodówce 10 minut.
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu. Użyj małej łyżki do lodów, aby dodać porcje 1/4 szklanki mieszanki tuńczyka, partiami, na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Spłaszczyć na paszteciki z tyłu szpatułki. Gotować 6 minut lub do złotego koloru z obu stron, ostrożnie obracając paszteciki po 3 minutach.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.