Ciasta z owocami i orzechami bez formy

Ciasta z owocami i orzechami bez formy
Ciasta z owocami i orzechami w formie swobodnej to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, dżem owocowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Florenckie bez formy, Lasagne Bez Formy, oraz Tarta Jabłkowa Bez Formy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast wszystkie orzeszki piniowe na suchej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż równomiernie brązowy i pachnący, o 2 do 3 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pulse 3/4 szklanki chłodnych orzechów piniowych i cukru w robocie kuchennym, aż drobno zmielone, około 15 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
3
Dodać mąkę, mąkę kukurydzianą, sól, i masło i pulsować aż do połączenia, o 10 więcej razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać jajko i pulsować, aż mieszanina połączy się w miękkim cieście, około 5 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
(Keebler)(Keebler)
5
Ułóż 8 na 11-calowy arkusz papieru woskowanego lub pergaminu. Podziel ciasto równo na 6 kulek i umieść na papierze, pozostawiając co najmniej 4 cale między sobą. Naciśnij lekko, aby wyrównać dyski i przykryj inną kartką papieru. Z wałkiem lekko przewinąć cały arkusz, aby rundy o średnicy 5 cali. Wsuń papier na blachę do pieczenia i przechowuj w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Usuń górną kartkę papieru i pokrój pergamin na 6 kwadratów (wokół kółek ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Umieść 2 czubate łyżki dżemu na każdym okręgu i rozprowadź go równomiernie z tyłu łyżki na skórce, pozostawiając 1 1/2-calową granicę wokół krawędzi. Złożyć i luźno spleść ciasto na krawędzi dżemu, aby rustykalne ciasto o swobodnej formie. (Użyj krawędzi pergaminu lub skrobaka ławki, aby podnieść krawędzie ciasta; jest to łatwiejsze w ten sposób. Zobacz zdjęcie.) Powtórz z pozostałymi dyskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
8
Żółtko ubić łyżeczką wody i posmarować nim krawędzie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Pozostałe orzeszki piniowe posypać na umycie jajecznym. Ciasto przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
(Keebler)(Keebler)
10
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
11
Piec ciasta na złoty kolor, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
12
Pozostawić na 5 minut przed przeniesieniem z papierem na stojak do ostygnięcia.
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z lodami, bitą śmietaną lub jogurtem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn