Ciastka z krabem i słodką kukurydzą wymagają ok. 11 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 21 fanów. Mieszanka Serrano chile, śmietana, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Zupa kukurydziana Reitzera z ciastkami krabowymi Shiitake, oraz Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout dla podobnych receptur.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.