Ciasta ryżowe z pastą Chili, fermentowaną czarną fasolą i pieprzem Syczuańskim
Ciasta ryżowe z pastą Chili, fermentowaną czarną fasolą i pieprzem Syczuańskim mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 513 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pastę z fasoli chili, fermentowaną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bardzo chrupiący język z pastą z fasoli Chili i pieprzem Syczuańskim, Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego, oraz Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz suszonych ciastek ryżowych, mocz ciastka ryżowe w wodzie poprzedniej nocy.
Dodaj kiełbasę do suchego woka lub patelni i podgrzewaj na dużym ogniu, stale mieszając, aż tłuszcz zacznie się renderować. Kontynuuj gotowanie, aż kiełbasa będzie lekko rumiana Na Zewnątrz. (Kilka zwęglonych kostek jest w porządku).
Usunąć kiełbasę z woka za pomocą szczelinowej łyżki, zachowując tłuszcz.
Przywrócić wok do wysokiej temperatury, aż do palenia.
Dodaj bok choy i gotować, stale mieszając do miękkości-chrupiące, o 2 protokół.
Dodaj olej roślinny do woka i wróć do niskiego ciepła.
Dodaj pastę chili i sfermentowaną czarną fasolę i smaż przez 15 sekund.
Dodać placki ryżowe i wymieszać do płaszcza równomiernie.
Dodaj sos sojowy i 1/4 szklanki wody. Wymieszać, aby połączyć. Przykryj wok lub patelnię pokrywką i pozwól ciastkom ryżowym zmiękczyć w płynie, 1 do 3 minut w zależności od marki, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przyklejeniu.
Zdejmij pokrywkę i mieszaj, aż cała ciecz zniknie.
Powrót kiełbasę i bok choy z powrotem do wok i wymieszać do wymieszania.
Przełożyć na półmisek i posypać pieprzem, szalotki i kolendry.