Ciasta Rybne

Ciasta Rybne
Ciasta rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $15.5 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1462 kalorie, 157g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz filety rybne, musztardę, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Z Dorsza, oraz Ciasta Rybne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
rozmrozić ryby, jeśli zamrożone, opłukać ryby, osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Pokrój rybę na kawałki 1/2 cala.Zestaw aside.In średnia miska, połączyć jajko, bułka tarta, cebula, majonez lub dressing, musztarda, pietruszka, Skórka z limonki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj rybę, dobrze wymieszaj.Kształt do 1/2 cala grube paszteciki.Płaszcz po obu stronach pasztecików rybnych z cornmeal.In duży nonstick frypan lub na nonstick patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać połowę ciasta rybnego.Gotować przez 4 do 6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, delikatnie obracając jeden raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usuń z frypan.Powtórz z pozostałymi ciastami.
6
Podawać z zielonym sosem bogini.W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobna sucha bułka tartadrobna sucha bułka tarta11 łyżka suszonego oreganożółta cebula, obrana, przekrojona na pół i pokrojona na plasterki o grubości 1/2 calażółta cebula, obrana, przekrojona na pół i pokrojona na plasterki o grubości 1/2 cala11 łyżka suszonego oreganożółta cebula, obrana, przekrojona na pół i pokrojona na plasterki o grubości 1/2 calażółta cebula, obrana, przekrojona na pół i pokrojona na plasterki o grubości 1/2 cala22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)1rozbite jajkorozbite jajko340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)świeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)11 łyżka suszonego oreganoposiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka11 łyżka suszonego oreganoposiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka1dla każdego.zielony sos bogini (w 'zaar)zielony sos bogini (w 'zaar)4Batoniki toffi Heathlekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczkilekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczki4Batoniki toffi Heathlekki sos majonezowy lub sałatkowylekki sos majonezowy lub sałatkowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego11 łyżka suszonego oreganomusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon11 łyżka suszonego oreganomusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)świeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn