Ciasta Rybne

Ciasta Rybne
Ciasta rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $15.5 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1462 kalorie, 157g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz filety rybne, musztardę, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Z Dorsza, oraz Ciasta Rybne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
rozmrozić ryby, jeśli zamrożone, opłukać ryby, osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Pokrój rybę na kawałki 1/2 cala.Zestaw aside.In średnia miska, połączyć jajko, bułka tarta, cebula, majonez lub dressing, musztarda, pietruszka, Skórka z limonki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj rybę, dobrze wymieszaj.Kształt do 1/2 cala grube paszteciki.Płaszcz po obu stronach pasztecików rybnych z cornmeal.In duży nonstick frypan lub na nonstick patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać połowę ciasta rybnego.Gotować przez 4 do 6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, delikatnie obracając jeden raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usuń z frypan.Powtórz z pozostałymi ciastami.
6
Podawać z zielonym sosem bogini.W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobna sucha bułka tartadrobna sucha bułka tarta12 łyżeczki czosnku w proszkuŚwieże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania12 łyżeczki czosnku w proszkuŚwieże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calafilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calafilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)1rozbite jajkorozbite jajko3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)świeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka1dla każdego.zielony sos bogini (w 'zaar)zielony sos bogini (w 'zaar)4Batoniki toffi Heathlekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczkilekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczki4Batoniki toffi Heathlekki sos majonezowy lub sałatkowylekki sos majonezowy lub sałatkowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego12 łyżeczki czosnku w proszkumusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon12 łyżeczki czosnku w proszkumusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)świeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn