Ciasta Risotto z mieszanymi zieleniami

Ciasta Risotto z mieszanymi zieleniami
Przepis Risotto ciasta z mieszaną zieleniną może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 41 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 45g tłuszczu i w sumie 1104 kalorii. Za $5.56 za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka bulionu z kurczaka, koszernej soli, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Ciastka krabowe na mieszanych zieleniach z dressingiem cytrynowym, Ciastka krabowe na mieszanych zieleniach z winegretem z orzeszków ziemnych, oraz Grzybowe ciasta Risotto Nadziewane wątróbką z kaczki, drobnymi zieleniami i białymi truflami.

Instrukcje

1
Uwaga kucharza: Kliknij tutaj, aby uzyskać przepis na risotto Fontina z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
2
Wmieszaj szczypiorek do schłodzonego risotto. Uformuj 8 placków, używając około 1/4 szklanki risotto na każdy. Naciśnij otwór na środku każdego pasztecika i nadziewaj kostką fontiny; poklep risotto wokół każdego otworu, aby go przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3
Umieść bułkę tartą w płytkiej misce. Lekko pogłębiaj każde ciasto risotto w okruchach,obracając, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połóż na talerzu, przykryj folią i wstaw do lodówki na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Podgrzej około 1/4 cala oleju na średniej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Smażyć ciasta po 2 lub 3 na raz, aż równomiernie się zrumienią, około 1 1/2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełóż na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby odsączyć; dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
7
Połącz warzywa i koper włoski w misce; skrop 2 łyżkami oliwy z oliwek i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem i wymieszaj. Podziel ciasta risotto i sałatkę na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Zagotuj bulion i 4 szklanki wody w rondelku; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
W międzyczasie rozpuść 4 łyżki masła w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj cebulę; gotuj do zeszklenia, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Dodaj ryż i tymianek; gotuj, mieszając, aż ryż będzie błyszczący, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groszek Goya®Groszek Goya®
12
Dodaj wino i gotuj, mieszając, aż płyn się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Dodaj 1 łyżeczkę koszernej soli. Kadzi w gorącym bulionie, około 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając, pozwalając wchłonąć cały płyn przed dodaniem więcej. Kontynuuj, aż ryż będzie miękki, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
14
Usuń tymianek. Dodaj parmigiano, pozostałą 1 łyżkę masła, 1/2 łyżeczki koszernej soli i pieprzu do smaku. Delikatnie wymieszaj fontinę i kurczaka. Zarezerwuj około 2 filiżanek risotto na ciasta Risotto. Resztę podziel na Miski; na wierzch natką pietruszki i więcej fontiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W41 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn