Ciasta kukurydziane i Pasternakowe
Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli 39 centów za porcję spada w budżecie, kukurydza i pasternak ciasta może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, kukurydzę pełnoziarnistą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ekologiczna zupa z kukurydzy i pasternaku Panificio Cafe, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
Pasternak gotować we wrzącej wodzie 12 minut lub aż będzie bardzo miękki; odcedzić. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Umieść kukurydzę w robocie kuchennym; pulsuj 3 do 4 razy lub do posiekania. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Dodać pasternak, mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez jajka). Puls 3 do 4 razy lub do momentu połączenia. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe, aby uformować 6 ciast. Gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i cieście.