Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek z gorącą czekoladą. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka mąki, czekolady batonowej, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Mąkę, kakao, espresso w proszku, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Proszek Do Pieczenia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
2
Umieścić masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Dodać granulowane i brązowe cukry, ubijając do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
4
Dodaj substytut jajka i wanilię, ubijając do dobrze wymieszanego. Fold mieszaniny mąki do mieszaniny cukru; krotnie w czekoladzie. Podziel ciasto równomiernie pomiędzy 10 (4-uncji) ramekins; ułóż ramekins na galaretowatej patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Czekolada
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Galaretka
Cukier
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pozostawić ramekiny w temperaturze pokojowej przez 10 minut. Odkryć i piec w 350 przez 21 minut lub do ciasta są puszyste i lekko chrupiące na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki