Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciastka krabowe z Remoulade może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, mleko, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasta Krabowe Z Rémoulade, Najlepsze ciasta krabowe z Remoulade, oraz Ciasta krabowe z sosem Remoulade.
Instrukcje
1
Aby przygotować ciastka krabowe, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Połączyć bułkę tartą, cebula, mięso krabowe, i pimiento w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Crabmeat
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połączyć musztardę, sok, sól i jajko, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Sok
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny kraba, rzucając delikatnie połączyć. Podzielić mieszaninę kraba na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1-cal grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Jajko
5
Dodaj ciasta krabowe na patelni; gotować 2 protokół. Obróć ciastka; zmniejsz ciepło do średniego. Gotować 3 protokół lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Aby przygotować rmoulade, połączyć majonez i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.