Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych i pikantnego sosu musztardowego. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym sosem musztardowym, Ciasta krabowe z pikantnym sosem awokado, oraz Pikantne ciasta krabowe z cytrynowym sosem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników.
2
Dodaj 1/3 szklanki panko i kraba; wrzucić delikatnie. Podzielić mieszaninę krabów na 8 równych porcjach; kształt każdy W 3/4-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Krab
3
Pozostałe panko umieść w płytkim naczyniu. Delikatnie pogłębiać paszteciki w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj 4 ciastka krabowe na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i ciastkami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Połączyć 2 łyżki majonezu i pozostałe składniki; podawać z ciastami krabowymi.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.