Chłodna zupa ogórkowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pomidor, beztłuszczowy jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chłodna jak zupa ogórkowa, Chłodna Zupa Ogórkowo-Koperkowa, oraz Chłodna jak zupa ogórkowa z krewetkami.
Instrukcje
1
W blenderze, połączyć jogurt, ogórek, scallion i koperek. Puls do puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Chochla do poszczególnych misek. Każdą porcję wymieszać z 2 łyżkami pokrojonego w kostkę pomidora, skropić 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i udekorować gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Gałązki Kopru Włoskiego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
2
Doskonałe źródło: białka, witaminy A, witaminy C, wapnia