Chutney Żurawinowy
Chutney żurawinowy to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka cukru, skórki cytrynowej, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Chutney Żurawinowy, oraz Chutney Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotka, jabłka, i tymianek; saute do miękkości, o 3 protokół.
Dodać rodzynki, żurawinę, skórkę z cytryny i sok, sok pomarańczowy, i cukier. Zmniejszyć ogień do niskiego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Przełożyć do miski i podawać.