Chutney Z Jabłkami

Chutney Z Jabłkami
Chutney jabłkowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, jabłka galan, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, saunth chutney lub Sonth Chutney / słodki tamaryndowy chutney, oraz Chutney Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i dalej 6 składników (cebula przez paprykę czerwoną); saute 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
3
Dodać jabłko i pozostałe składniki; gotować 15 minut, często mieszając. Wyrzucić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Podawać na ciepło.
5
Uwaga: resztki chutney można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn