Chutney Pieczone Brie
Chutney pieczone Brie jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bagietki, orzechy nerkowca, mielone curry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczone Brie Z Chutneyem Cranowo-Jabłkowym, Blue Brie (Pieczone Brie Z Jagodami), oraz Chutney-Nadziewane Orzechami Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posypać curry na górze i boki Brie; wcierać curry w skórę, aby dokładnie pokryć powierzchnię.
Umieść koło Brie w dużym talerzu ciasta lub naczyniu odpornym na piekarnik.
Rozłóż obfitą warstwę chutney na górze i równomiernie posypać nerkowcami.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy orzechy nerkowca będą lekko złociste, a ser w skórce stopi się.
Podawać z plastrami bagietki.