Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przypraw? Mięta-Cilantro Chutney (Pudhina Thuviyal) może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz chili cayenne, ząbki czosnku, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Chutney miętowo-kolendrowy, Chutney Miętowo-Kolendrowy, oraz Chutney Kolendro-Miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki umieścić w blenderze. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Szczelnie przykryć i przechowywać w lodówce do 10 dni.