Chutney Jeżynowo-Rabarbarowy

Chutney Jeżynowo-Rabarbarowy
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Jeżyna-rabarbar Chutney może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego imbiru, rabarbaru, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chutney Z Rabarbarem, No-cook Blackberry Chutney, oraz Sos Chutney Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 1 godzinę lub aż gęste, często mieszając. Schłodzić i wlać do szczelnych pojemników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Uwaga: Chutney Jeżyna-rabarbar w lodówce w szczelnych pojemnikach do dwóch miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn