Chutney brzoskwiniowy Chutney może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje 98 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mocno brązowy cukier, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chutney Brzoskwiniowo-Imbirowy, Chutney Z Grubych Pomidorów, oraz Kurczak smażony Kotlet schabowy z chutney z grubej gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmaż pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 do 5 minut. Wymieszać brzoskwinie i kolejne 9 składników, gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę lub aż zgęstnieje. (Nie gotuj, dopóki owoce nie będą papkowate.) Wymieszać z orzechami pekan.