Churros z przyprawioną gorącą czekoladą

Churros z przyprawioną gorącą czekoladą
Churros z przyprawioną gorącą czekoladą może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajka, grubą sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Churros z przyprawionym cukrem i sosem czekoladowym, Churros de Queso (Churros serowe), oraz Churros con Chocolate dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Pierwsze 4 składniki zagotować w ciężkim średnim rondlu, mieszając do rozpuszczenia cukru i rozpuszczenia masła. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mąkę; energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie błyszcząca masa ciasta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Przenieść do dużej miski; ostudzić 5 minut. Używając miksera elektrycznego, ubijaj jajka, po 1 na raz; kontynuuj ubijanie, aż utworzy się gładka, błyszcząca, lepka pasta. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu do 177°. pracując partiami, ciasto łyżką do ciasta worek wyposażony w dużą końcówkę Gwiazdy. Wymieszaj ciasto z gorącym olejem w taśmach o długości od 3,5 do 4 cali (w razie potrzeby użyj noża, aby przeciąć ciasto na końcu końcówki gwiazdy) i pozwól, aby ciasto wsunęło się do oleju. Churros smażyć na brązowo i gotowane w centrum, o 2 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
PatelniaPatelnia
NóżNóż
5
Transfer na ręczniki papierowe. Ostudzić 5 minut, a następnie wrzucić cukier cynamonowy do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Podawać na ciepło z przyprawioną gorącą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada

Polecane wino: Tempranillo, Grenache, Albarino

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Grenache i Albarino. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Hacienda Lopez de Haro Tempranillo z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Jego krótkie starzenie, 3-4 miesiące w nowych beczkach, zapewnia złożoność wina, towarzysząc czerwonym owocom i aromatom lukrecji typowym dla odmiany. Smaczne wino, bogate w owocowe smaki o słodkiej strukturze taniny, która pozostawia długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn