Chunky Peanut Butter Cookies
Chunky Peanut Butter Cookies to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chunky Peanut Butter Cookies, Masło orzechowe CHUNKY Cookies, oraz Makeover Chunky Peanut Butter Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 6 składników na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Mąkę połączyć z pozostałymi 3 składnikami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, dobrze ubijając.
Kształt ciasta na 1 cal kulki.
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Spłaszczyć kulki cookie z tyłu widelca, tworząc krzyżowy wzór.
Piec w 325 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić 1 minutę na arkuszach ciastek; wyjąć do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Ciasteczka Kissy: kształtuj ciasteczka zgodnie z zaleceniami, ale nie spłaszcz widelcem.
Umieść czekoladowy pocałunek w każdym ciastku, podczas gdy chłodzi się na arkuszu ciastek.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Roll 1 calowe kulki ciasta na 2 1/2 cala dzienniki.
Piec zgodnie z zaleceniami. Gdy dzienniki są chłodne, zanurzyć 1 koniec każdego ciastka inot 1 1/2 szklanki stopione półsłodkie kromki czekolady. Zwróć ciasteczka do stojaków drucianych i odstaw, aż czekolada będzie jędrna.
Uwaga: miara łyżeczki daje wystarczająco dużo ciasta, aby uformować kulkę 1 cala lub kłódkę 2 1/2 cala przez 3/4 cala.