Chuda Francuska Zupa Cebulowa
Przepis Chuda francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Na 1,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego karton, chleb bagietka, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Skinny Francuski Dip Cebulowy, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart nonstick holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 10 minut, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować od 35 do 40 minut dłużej, często mieszając, aż cebula będzie jasnoniebieska (cebula kurczy się podczas gotowania).
Wymieszać z bulionem, tymiankiem, pieprzem, liściem laurowym i sosem sojowym.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 15 minut.
W międzyczasie Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Ułóż plasterki bagietki na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Ser posypać równomiernie na plastry. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 30 do 60 sekund lub aż ser topi. Obserwuj uważnie, aby ser się nie palił.
Aby służyć, zupa z kadzi do misek.
Podawać z plastrami bagietki.