Chuck Wagon Hash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chucka Wagon Hash. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kukurydzy, ryżu, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Chuck Wagon Cornbread, Chuck Wagon Beef, oraz Chuck Wagon Chow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu. Zmieloną wołowinę, stale mieszając, aby rozbić ją na drobne kawałki. Gdy wołowina nie jest już różowy, dodać cebulę, i kontynuować gotowanie, aż cebula zmięknie, a wołowina rumiane, o 5 Więcej minut.
Odcedzić nadmiar tłuszczu z wołowiny, a następnie doprawić płatkami pieprzu, pietruszką, oregano i czosnkiem w proszku. Wymieszaj bulion wołowy, zupę grzybową, kukurydzę i ryż. Gotować przez kilka minut do ogrzania, a następnie wlać do naczynia żaroodpornego.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut, następnie posypać serem Cheddar i kontynuować pieczenie przez 5 minut lub aż ser się rozpuści.