Chrzan i bułka tarta Filet Mignon
Chrzan i bułka tarta Filet Mignon jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać steki z polędwicy wołowej, chrzan, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filet Mignon z czerwonym winem-sos chrzanowy, Filet Mignon Z Kremem Chrzanowym Na Herbatnikach Rozmarynowych, oraz Filet Owinięty Boczkiem Mignon Z Sosem Chrzanowym.
Instrukcje
Miejsce bułkę tartą w dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż lekko tosty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; umieścić w małej misce.
Chrzan odcedzić na drobnym sitku, delikatnie naciskając tylną łyżką, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Dodać chrzan i musztardę do bułki tartej; wrzucić dobrze.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę bułki tartej; gotować 4 protokół lub do tosty, mieszając od czasu do czasu. Łyżka na ręcznik papierowy; odstawić.
Steki posypać solą i pieprzem.
Podgrzać pozostały 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj steki i gotować 3 protokół z każdej strony. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Dodaj wino i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 1 minutę), skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Łyżka sosu na steki, i posypać równomiernie mieszaniną bułki tartej.