Chrupki z szynką i serem
Przepis na Ptysie z szynką i serem można przygotować w około 30 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 106 kalorii. Jeśli masz pod ręką szynkę delikatesową, bułki półksiężycowe, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12%, to danie nie jest tak wspaniałe. Wypróbuj Ptysie z kremem z szynką i serem, Przepis na Ptysie z szynką i Ptysie z sałatką z szynką, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; odłożyć na bok. Ciasto półksiężycowe podzielić na 24 części. Wciśnij do natłuszczonych, miniaturowych foremek na muffinki.
Włóż 1 łyżkę mieszanki szynki do każdej filiżanki.
Piec w temperaturze 350° przez 13-15 minut lub do złotego koloru.