Chrupki z serem pleśniowym i boczkiem
Chrupki z serem pleśniowym i bekonem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka boczku, jajek, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Chrupki Z Niebieskim Serem, Pyzy z gruszką i serem pleśniowym, oraz Chrupki Z Serem I Bekonem.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i masła w ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mąkę, sól i paprykę; gotuj, ubijając drewnianą łyżką, aż mieszanina opuści boki patelni i utworzy gładką kulkę.
Wyjąć z ognia; ostudzić 4 do 5 minut.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Ubić serem, boczkiem i zieloną cebulką.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.